Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8377
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Cibule
1 špetka Kmín celý
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
4 ks Paprikové lusky čerstvé
4 ks Rajčata
250 g Rýže loupaná
400 g Skopové výsekové
20 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 330kJ
17% Sacharidy 60 g
33% Tuky 25 g
9% Sodík 187 mg
31% Bílkoviny 18 g

Skopový pilaf postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, opečeme na zpěněné cibuli, osolíme a okořeníme. Zalijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme do poloměkka.

2

Potom přidáme očištěné, nakrájené papriky, omytá, nakrájená rajčata, spařenou rýži, podlijeme a promícháme. V troubě dodusíme doměkka.

3

Hotový pokrm pomocí naběračky nebo tvořítka vyklopíme na talíře a posypeme nastrouhaným parmazánem.

4

Podáváme s hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept