Krevetové krekry - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Krevetové krekry
Krevetové krekry
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Velech |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (24%) |
ID receptu: | 8472 |
Kategorie: | Předkrmy |
Ingredience
55 g | Krekry krevetové |
1,3 ml | Olej rostlinný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 45,1mg |
Draslík | 50,6mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Krekry krevetové, Olej rostlinný mají zadané všechny známé hodnoty.
Krevetové krekry postup přípravy receptu:
1 | Tác vyložíme papírovými ubrousky.Ve velké pánvi rozehřejeme olej,stáhneme plamen a udržujeme stále stejnou teplotu.Do vařícího oleje vhodíme asi čtyři krevetové krekry.V okamžiku kdy krekry nabobtnají je vytáhneme z oleje-nesmějí se zbarvit dohněda.Dáme je okapat na tác,posolíme a můžeme podávat. |
Poznámka
Krevetové krekry se podávají jako příloha k čínským a orientálním jídlům.Čerstvé krevetove krekry jsou mnohem chutnější než v instantním provedení.