Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9249

Ingredience

20 g Celer bulvový
20 g Cibule
120 g Játra vepřová
1 špetka Kmín celý
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Olej stolní
40 g Paprikové lusky čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 988kJ
2% Sacharidy 6 g
23% Tuky 17 g
3% Sodík 61 mg
24% Bílkoviny 13 g

Pikantní játra postup přípravy receptu:

1

Plátky jater zaprášíme moukou a okmínujeme.

2

Potom maso opečeme na cibuli, přidáme nastrouhaný celer a jemně nakrájenou, očištěnou papriku. Podlijeme a dusíme doměkka.

3

Nakonec šťávu prolisujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept