Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9316

Ingredience

250 ml Hovězí vývar základní
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
200 g Telecí plec
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 922kJ
1% Sacharidy 4 g
15% Tuky 11 g
27% Sodík 541 mg
43% Bílkoviny 24 g

Telecí na žampionech postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vývarem a dusíme.

2

K poloměkkému masu přidáme očištěné, nakrájené žampiony a dusíme doměkka.

3

Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu procedíme a zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Povaříme a přidáme maso.

4

Nakonec přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept