Hovězí cibulová s vejcem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí cibulová s vejcem
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 9487 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
250 g | Cibule |
1250 ml | Hovězí vývar základní |
1 kávová lžička | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 34g |
---|---|
Cholesterol | 490,7mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 27,2mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hovězí vývar základní, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí cibulová s vejcem postup přípravy receptu:
1 | Vývar z masa nebo z kostí přivedeme k varu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do vývaru a povaříme asi 4 minuty. |
2 | Do horké polévky vlijeme rozšlehaná vejce a necháme je srazit. |
3 | Osolíme a posypeme jemně nasekanou petrželkou. |