Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 980

Ingredience

200 g Cibule
20 g Cukr krupice
300 ml Kečup
1500 g Makrela obecná
200 g Olivy nakládané
200 g Protlak rajčatový
40 g Sůl
200 ml Tuk
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 856kJ
5% Sacharidy 17 g
44% Tuky 33 g
95% Sodík 2 g
33% Bílkoviny 18 g

Makrela po řecku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a opláchnuté makrely osolíme a vložíme je do rozehřátého tuku. Po obou stranách je pečeme doměkka.

2

Opečené ryby z tuku vyjmeme. Do tuku od pečení přidáme na kousky nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, olivy, kečup, šťávu ochutíme cukrem, osolíme a přilijeme víno.

3

Do šťávy vložíme makrely a vše krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept