Fritovací hrnec

Fritéza nebo fritovací hrnec je v současné době v mnoha kuchyních a připravují se v nich především smažená jídla. Moderní fritovací hrnce vybaveny mnoha bezpečnostními prvky, snadno se ovládají a mají díky své konstrukci a použitým materiálům i velmi ekonomický provoz.

V této části najdete recepty na jídla, která se právě ve fritéze připravují. Ochutnejte různé druhy masa jako fritované řízky, ryby a mořské plody, křehké bramborové lupínky a další lahůdky.

Seřadit
Nalezeno 5 receptů
Zobrazení

Vejce uvaříme natvrdo. Připravíme si dresink – pesto, hořčici a vinný ocet vyšleháme a pomalu přiléváme olivový olej. Nakonec osolíme a opepříme. ...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist