- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Chřest s jogurtovou zálivkou
V hrnci uvaříme osolenou vodu a v ní 1 minutu blanšírujeme bílý chřest. 4 kousky dáme vedle na talíř. Ostatní scedíme pod ledovou vodou, aby zkřehly. Zchlazený chřest osušíme. Kousky, které...
víceFazolkovo - broskvový salát s mandlemi
Dáme vařit osolenou vodu do hrnce a krátce v něm povaříme fazolky. V míse promícháme vychlazené fazolky, opláchnuté, vypeckované a na měsíčky nakrájené broskve, nahrubo nasekané mandle a...
víceCelerovo-mrkvový salát s ovocem
V misce smícháme vymačkanou šťávu z 1 citronu s mandlovou pastou dohladka. Přidáme jogurt a zálivku dochutíme solí a pepřem a vše promícháme. Očištěnou, oloupanou mrkev nastrouháme, jablka a...
víceFenyklový salát s citrusy
Oloupeme citrusy tak, že nám zbude jen dužina bez blan a jednotlivé dílky vyloupneme do misky. Vedle rozkrájíme fenykly na čtvrtiny. Kruhadlem je nakrouháme na tenounké plátky a přidáme je k...
víceMrkvovo-celerový salát
V hrnci uvaříme osolenou vodu a vložíme do ní oloupané a na drobné hranolky nakrájené mrkve a celeru. Vše blanšírujeme asi 4 minuty. Potom zeleninu zcedíme a dáme stranou do mísy. Vedle...
víceKozlíčkový (polníčkový) salát s celerem a řepou
Nejdříve ušleháme zálivku z hořčice, octa, oleje, pepře a špetky soli na hladkou směs. Vedle v misce smícháme kozlíček (polníček) s oloupaným a nastrouhaným celerem, zalijeme zálivkou a...
víceFrancouzská pórková polévka
Pórky důkladně opláchneme vodou, odstraníme všechnu zeminu a písek. Odřízneme kořínek a zelenou část, a bílou a světle zelenou část dáme do velkého hrnce, zalijeme vodou, přidáme sůl a uvedeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele