- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Čočkový krém se zakysanou smetanou
Propláchneme čočku, oškrábeme a nakrájíme bramboru, polovinu čerstvé červené papriky a oloupeme česnek. Toto vše zalijeme vodou, přidáme koření a necháme 15-20 minut vařit, až jsou brambora a...
víceVývar se zeleninou a kokosovým mlékem
Nejdříve přivedeme k varu drůbeží vývar a vlijeme do něj kokosový krém. Přidáme pokrájené kuřecí maso, na jemno nakrájenou zeleninu a houby (pokud chceme dát polévce exotickou chuť, dáme místo...
vícePolévka sedmi barev
Do vařícího masového vývaru vhodíme propláchnutou čočku, 10 minut povaříme a přidáme zeleninu nakrájenou na nudličky a rýži (hrst uvařené indiánské). Polévku ochutíme solí a několik minut...
víceRybí krém s mrkvovými chipsy a dýňovým semínkem
Nejdříve oškrábeme dvě větší brambory a filé pokrájíme na kostky, orestujeme je na oleji, zalijeme vývarem a vaříme, až brambory změknou. Polévku zalijeme smetanou, rozmixujeme, dochutíme...
víceKmínová polévka s vejcem
Základem polévky je vývar uvařený z kmínu, soli a vody. Vše vaříme asi 30 minut. Během varu si vedle připravíme na oleji světlou jíšku, zalijeme ji zeleninovým nebo masovým vývarem,...
víceŠpenátová polévka s bramborem
Nakrájíme najemno větší cibuli. Nakrájený česnek a najemno nastrouhanou cibuli na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova. Přidáme čerstvý nebo mražený špenát, opět restujeme, zalijeme mlékem a 5...
víceSalát ze sleďů
Marinované sledě nakrájíme na proužky nebo kostičky a smícháme s nakrájenou cibulí, nahrubo nastrouhanou petrželí a dalšími surovinami na dresink. Na talíři můžeme posypat nakrájenou pažitkou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele