- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Houby s mangoldem
Z mangoldu vyřízneme bílé střední žíly a zbytek nakrájíme nahrubo. Směs hub (portobello, šítake, bílé žampiony) nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo a při vysokém žáru...
víceKaše z müsli
Nejdříve připravíme vločky, většinou se jedná o celozrnné vločky, s jemně nastrouhanými mandlemi a šťávou je za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 2 minuty. Do vloček přidáme omyté...
vícePečená mrkev a dýně se směsí bylinek
Troubu zahřejeme na 190 stupňů Celsia. Do máslem vymazané zapékací mísy dáme oškrábanou mrkev, oloupanou a jader zbavenou na plátky nakrájenou dýni, posypeme nadrobno nasekaným česnekem,...
víceLívanečky s citronovou kůrou
Nejdříve si připravíme těsto, a sice: Utřeme máslo se žloutky, cukrem, ricottou a moukami. Přidáme nastrouhanou citronovou kůru a vše smícháme v hladké těsto. Vedle našleháme tuhý sníh z...
víceFrancouzské pavézky
Do hluboké mísy naskládáme asi 3 cm široké plátky briošek (nejlépe den staré). Každou briošku pokapeme lžičkou mléka, aby navlhly. Vedle v míse rozšleháme vejce s bílkem, mlékem, špetkou soli...
víceŠtěrbák s dipem ze zelených rajčat
Z džemu ze zelených rajčat (u nás používáme chutney), citronové šťávy, oleje, špetky soli a pepře ušleháme hladkou zálivku. Listy štěrbáku nakrájíme podélně na plátky a vložíme do salátové...
víceJátrové kuličky a tymiánovou omáčkou
Nejdříve nameleme a smícháme očištěná kuřecí nebo vepřová játra se sýrem, drceným česnekem, mlékem, vejci, měkkým máslem, citronovou šťávou, mletou skořicí, solí, lžičkou sušeného nebo...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele