- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Celerová kašička
Nejdříve omyjeme brambory ve slupce a uvaříme je 25 minut. Oloupeme je a protlačíme je lisem na brambory. Vezmeme 2 stonky celeru, očistíme je a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Podusíme je na...
víceMrkvová polévka s pomerančovým aroma
V hrnci na rozpuštěném másle 5 minut restujeme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli doměkka. Přidáme omytou, oloupanou a na kostičky nakrájenou mrkev, nastrouhanou pomerančovou kůru,...
víceKuře s chilli zavařeninou
V misce smícháme rybí a ústřicovou omáčku, kokosové mléko a cukr. V pánvi WOK rozpálíme olej a na středně prudkém ohni na něm osmažíme polovinu najemno nasekaného česneku, až zrůžoví....
víceFenyklovo-jablkový salát s ovčím sýrem
Omytý a očištěný sladký fenykl svisle rozkrojíme na 4 díly a potom příčně na tenké plátky. Jablka omyjeme, neloupeme, odjádříme a nakrájíme na tenké půlměsíčky. Fenykl, jablka, na hranolky...
víceKozlíčkový (polníčkový) salát s celerem a řepou
Nejdříve ušleháme zálivku z hořčice, octa, oleje, pepře a špetky soli na hladkou směs. Vedle v misce smícháme kozlíček (polníček) s oloupaným a nastrouhaným celerem, zalijeme zálivkou a...
víceNočky v jahodové omáčce
Uvaříme mléko a přisypáváme do něj krupici a za stálého míchání vaříme, až zhoustne. Přimícháme žloutek a necháme přejít varem. Odstavíme z ohně. Mezitím očistíme a omyjeme jahody čerstvé...
víceOvesná kaše s krémem z burských oříšků a banánem
Nejdříve si uvaříme ovesné vločky se špetkou soli v hrnci s vodou. Jakmile začnou vločky vařit, stáhneme oheň a stále mícháme a asi 5 minut vaříme. Do povařené kaše vmícháme arašídové máslo ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele