- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Pikantní losos
Smícháme citronovou šťávu, limetovou šťávu, hořčici, kopr, cukr, olivový olej, bazalku a nalijeme na lososa nakrájeného na kostičky, osoleného, opepřeného a uloženého v nekovové misce. Misku...
víceOpékaný uzený losos
Na sporáku rozehřejeme žebrovanou plotýnku na vysokou teplotu, když se z ní skoro začíná kouřit, opékáme na ní asi 2–3 minuty z každé strany plátky lososa, složené na harmoniku, vypadající...
víceMíchaná vejce s lososem
Když se na másle, které rozpustíme ve velké pánvi, začne tvořit pěna, přilijeme vejce, necháme chvíli prohřát a když začnou tuhnout, obracíme po kouskách obracečkou nebo pomalu mícháme...
víceMarinovaný losos s bazalkou
Do velké zapékací mísy rozložíme maso, ze kterého jsme odstranili případné kosti, pod studenou vodou opláchli a pomocí papírových utěrek jsme ho osušili. Rovnoměrně posypeme cukrem,...
vícePlacičky z krabího masa s rajčatovou omáčkou
Doměkka uvařené (15-20 minut) brambory scedíme, rozmačkáme a necháme je vychladnout. Pak je v míse důkladně promícháme s vařeným krabím masem, jarními cibulkami, chilli papričkou, majonézou,...
víceThajské rybí placičky se sladkokyselou omáčkou
Na kousky nakrájíme a případně kostí zbavíme rybí filé. Na kaši rozmixujeme maso, thajskou rybí omáčku, červenou kari pastu, vejce, list makrutu, koriandr, cukr a sůl. Pak vmícháme fazolky...
víceSalát s uzenou treskou
Filety z uzené tresky přidáme do většího hrnce s vroucí vodou, přikryjeme pokličkou a na 10 minut odstavíme. Když změknou, vyjmeme je, necháme okapat a vychladnout. Pak vybereme z masa...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele