- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- birka
birka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 84x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro birka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 84Treska s pikantním červeným pestem
Vše kromě tresky, petržele a soli rozmixujeme na hladké pesto. 4 filety z tresky potřeme připraveným pestem a vložíme péct na 16 minut do trouby, vyhřáté na 180°C. Podáváme posypané sekanou...
víceBruschetta s mátou a fazolkami
Přepůlené fazolky a česnek vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 6 minut. Propláchneme studenou vodou a nechám okapat. Do mixéru vložíme fazolky, česnek a citrónovou šťávu, pomalu mixujeme...
vícePečené kuře s rozmarýnem a cuketou
Kuře podélně rozkrojíme, kůži na pár místech nařízneme. Tymián, 6 stroužků česneku a rozmarýn nasekáme na jemno a vsuneme pod kůži, opepříme, osolíme. Očištěnou zeleninu nakrájejíme na...
víceOmeleta s bramborami a pažitkou
Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky, rozložte na plech zakápněte olejem, přidejte sůl a pepř a pečte ve vyhřáté troubě 15 minut. Větší pánev (vhodnou do trouby) rozehřejte se zbytkem...
vícePečená cibule se sušenými rajčaty
Cibuli vložíme do vroucí vody a vaříme 10 minut, poté cibuli vyjmeme a necháme okapat. Cibule od kořenů ke stonku překrojíme napůl, vydlabeme a necháme dvě vrstvy vnější slupky. Vnitřky...
víceRizoto s mořskými plody
Mušle pod tekoucí vodou dobře propláchněte, na neotevřené zlehka poklepejte nožem, ty, které se neotevřely, zahoďte. Ve velkém hrnci na oleji osmažte cibulku doměkka, přisypte rýži a za...
víceSalát z krevet a fazolí s bazalkou a sušenými rajčaty
Krevety, cizrnu, fazole a česnek smíchejte se šťávou z limetek a olejem, přidejte natrhané lístky bazalky, osolte a opepřete. Vše promíchejte, překryjte a nechte přes noc uležet. Podávejte...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele