- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- lihunka
lihunka / Brno
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 104x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro lihunka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 104Sýrové prstíky
Sýr nakrájíme na 4 plátky silné asi 0,5 cm, které podélně rozkrojíme na proužky. Sýrové proužky potřeme ze všech stran olejem, obalíme v mouce, vejcích a strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě...
víceMasové kuličky
V míse dobře promícháme všechny přísady - mleté maso, vývar, drobně pokrájenou cibuli, vejce, utřený česnek, rajčatový protlak rozmíchaný v 50 ml vody, drobně pokrájenou zelenou petrželku,...
vícePárky s ananasem
Párky ohřejeme nebo opečeme na pánvi. Odkrojíme špičky a každý párek rozkrojíme na čtyři kousky. Na párátko napíchneme kousek párku a kousek ananasu. Upravíme na talíř a udržujeme v teple. V...
vícePlněné žampionové hlavičky
Žampiony očistíme a odřízneme hlavičky. Nožičky nasekáme nadrobno. Na pánvi zpěníme část másla a opečeme na něm hlavičky, po každé straně asi minutu. Dáme stranou. V misce ušleháme žervé se...
víceŠrimpový koktajl
Všechny přísady, kromě salátu, promícháme v misce. Na 4 talířky nebo na dno čtyř skleněných pohárů položíme omytý a osušený list salátu a zalejeme čtvrtinou připravené směsi. Povrch ozdobíme...
víceMíchaná vejce s uzeným lososem
Maso uzeného lososa nakrájíme na proužky (možno použít z konzervy). Vejce ušleháme v kotlíku do pěny. Na pánvi rozehřejeme máslo a vlejeme rozšlehaná vejce. Přidáme proužky lososa, okořeníme...
víceAvokádo s tuňákem
Avokáda omyjeme a podélně rozpůlíme. Odstraníme pecky a dřeň vydlabeme do misky tak, abychom neporušili slupku. Dřeň rozmačkáme vidličkou, přidáme tuňáka z konzervy, sardelky, na drobné...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele