- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartos
bartos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 73x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 73Meloun s vinaigrettou
Meloun zbavíme semen a kulatým kráječkem vydlabeme dužinu. Nakrájíme oloupanou okurku na malé kostičky a rajčata přelijeme horkou vodou, oloupeme a zbavíme je semen. Nakrájíme na kostičky. ...
víceFíky s hovězím masem
Omyjeme fíky, oloupeme je a nakrájíme na dílky. Naplníme jimi formu a pokapeme likérem Grand Marnier a citronovou šťávou. Opereme meduňku, osušíme ji a nakrájíme na nudličky. Posypeme jí fíky...
víceSardinkové řezy
Z alobalu vystřihneme čtyři čtverce, které potřeme olivovým olejem. Řezy ze sardinek rozdělíme na čtyři části a každou dáme kůží dolů na jeden čtverec z alobalu. Předehřejeme troubu na 180 °C...
víceKřepelky s citronem a šalvějí
Předehřejeme si troubu na 180°C. V misce smícháme 3 lžíce olivového oleje, citronovou šťávu a nastrouhanou kůru, 1 prolisovaný stroužek česneku, sůl a pepř. Zbylý olej dáme na pánev,...
víceTortellini ve smetanovo-rajčatové omáčce
Do hrnce dáme máslo, rozkrájenou cibuli a celer, rajský protlak a cukr a přivedeme k varu. Na mírném ohni pak dusíme, dokud zelenina nezměkne. Přidáme smetanu, okořeníme a za stálého míchání...
víceThajská dýňová polévka
Oloupeme dýni a rozkrojíme ji na dvě poloviny. Lžící odstraníme z dužiny semínka a nakrájíme na kostičky. V mixéru nebo hmoždíři připravíme pastu z drobno nakrájené a semínek zbavené chilli...
víceRajčatový sorbet
Rozmixujeme oloupaná rajčata s trochou šťávy pomocí ručního ponorného mixéru. Vmícháme citronovou kůru a omáčku hot salsa. Dochutíme solí, cukrem, kajenským pepřem a mletým koriandrem. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele