Zdravý recept

Thajská dýňová polévka

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 22604

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Dýně
90 g Fazolové lusky zelené
0,5 kávová lžička Krevetová pasta
225 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Omáčka rybí
10 ks Pepř černý celý
1 l Vývar zeleninový
115 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 671 kcal
Kilojoule 2 808kJ
39% Sacharidy 141 g
16% Tuky 12 g
70% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Thajská dýňová polévka postup přípravy receptu:

1

Oloupeme dýni a rozkrojíme ji na dvě poloviny. Lžící odstraníme z dužiny semínka a nakrájíme na kostičky.

2

V mixéru nebo hmoždíři připravíme pastu z drobno nakrájené a semínek zbavené chilli papričky, na plátky nakrájené šalotky, pepře a krevetové pasty.

3

Uvaříme rýži.

4

V hrnci ohřejeme vývar, přidáme vzniklou pastu, dýni a fazole. Vaříme asi 15 minut.

5

Přidáme rybí omáčku, krevety a bazalku. Zlehka povaříme asi 3 minuty a podáváme v miskách spolu s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept