- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Lososové formičky s kaviárovým krémem
K přípravě tohoto receptu potřebujeme 4 formičky na paštiku. Lososa nakrájíme na jemné plátky a rozdělíme do 2 částí. Jednou částí oblepíme vnitřní strany předem vymazaných formiček. Zbylého...
víceOpilý uzený losos s těstovinami
Těstoviny uvaříme doměkka. Mezitím, než se uvaří těstoviny, připravíme omáčku. Smetanu smícháme s vodkou a pomalu zahříváme. Pozor, omáčku nesmíme vařit! Jakmile omáčka začne zlehka...
víceVinná omáčka s rajčatovým protlakem
Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibulku, utřený česnek a na kousky nakrájenou slaninu. Vše zalijeme madeirou, octem balsamicem a zeleninovým vývarem. Celou směs přivedeme k varu a na...
víceLosos po staroanglicku
Naporcovaného a osoleného lososa na části másla podusíme 30 minut. Poté necháme zchladnout. Když je losos vychladlý, odstraníme z něj kůži a kosti a natrháme na menší kousky. Kousky lososa...
víceSuflé z lososa
Naporcovaného lososa uvaříme v mléce. Po 15 minutách lososa z mléka vyndáme a necháme vychladnout. Poté z něj odstraníme kosti a kůži a natrháme na kousky. Mléko přelijeme přes jemné síto a...
víceRajčatová omáčka s rybou a mátou
Rajčata spaříme a odstraníme z nich slupku. Poté je rozpůlíme a vyjmeme z nich zrníčka. Samotnou dužninu nakrájíme na kostičky a na oleji zprudka orestujeme. K orestovaným rajčatům...
víceZeleninový salát s ovčím sýrem
Všechnu zeleninu pokrájíme na kousky a promícháme s celými černými olivami. Zálivku připravíme tak, že ocet vyšleháme s olejem a dochutíme solí a pepřem. Touto zálivkou přelijeme zeleninový...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele