- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Okouník mořský na másle se zeleninovou omáčkou
Na oleji orestujeme hráškové lusky, žampiony nakrájené na plátky, salátovou okurku nakrájenou na kostičky, cibuli nakrájenou na půlkolečka a 2 spařená a oloupaná rajčata nakrájená na kostičky....
víceOmáčka s fenyklem a pomerančem
Na másle opečeme fenykl nakrájený na kostičky. Poté zalijeme anýzovým likérem, vínem a rybím vývarem. Vše přivedeme k varu. Celou směs vaříme tak dlouho, dokud tekutina mírně nezhoustne....
víceOkouník na křenu a rajčatové omáčce
Okouníka naporcujeme a omyjeme. Vodu a víno nalijeme do hrnce a přimícháme najemno nakrájenou cibulku. Nakonec do tekutiny vložíme plátky okouníka a vše přivedeme k varu. Poté vaříme na mírném...
víceOmáčka z petrželky a kerblíku
Na másle opečeme nasekanou petrželku a kerblík. Vše zalijeme hovězím vývarem, vínem a smetanou. Celou směs přivedeme k varu a poté na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud omáčka zlehka...
víceOmáčka ze smetánky lékařské (pampelišky)
Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibulku. K cibulce přimícháme najemno nasekaný česnek a nasekané mladé lístky smetánky lékařské. Vše promícháme, poté poklicí přiklopíme a podusíme. ...
víceOpilá avokádová omáčka s kaviárem
Očištěné avokádo nakrájíme na kostičky. Poté jej vložíme do kastrůlku a zalijeme zeleninovým vývarem. Vše přivedeme k varu. Směs avokáda a vývaru vaříme tak dlouho, dokud avokádo nezměkne....
víceOmáčka z fíků a rajčat
Rajčatovou šťávu promícháme s rajčaty a fíky nakrájenými na kostičky. Vše přivedeme k varu a poté na mírném plameni vaříme 10 minut. Uvařenou směs rozmixujeme do hladka. Omáčku ochutíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele