- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Aljašská treska v leču
Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, obalíme v prosáté mouce, rychle opečeme v tuku a vyjmeme. V tuku od opékání mírně osmahneme cibuli nakrájenou...
víceAnanasové smaženky
Příprava těstíčka: V míse promícháme mouku s cukrem a solí, přidáme žloutek, mléko a vše vyšleháme na hladké těstíčko. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílku. Do většího kastrolu...
víceAnanas s čokoládou
Čokoládu a tuk rozpustíme ve vodní lázni. Kolečka ananasu necháme odkapat a potom je napíchneme na vidličku a máčíme v připravené polevě. Vyskládáme je na papír. Než poleva zaschne, posypeme...
víceAndělská bábovka
Bílky ušleháme do pěny, přidáme Solamyl a šleháme téměř do tuha. Přidáme polovinu dávky cukru, došleháme. V jiné míse ušleháme žloutky do pěny, přidáme zbylý cukr a šleháme do zhoustnutí....
víceAngreštový pohár
Očištěný a omytý angrešt vložíme do kastrolu s máslem a vodou. Pod pokličkou dusíme 5-10 minut, podle chuti osladíme a necháme dobře vychladnout. Smetanu ušleháme a vmícháme do ní podušený...
víceAnýzový suchar
Moučkový cukr, žloutky a vanilkový cukr vymícháme do pěny. Z bílků ušleháme pevný sníh. Hrubou mouku smícháme s práškem do pečiva a mletým anýzem a spolu se sněhem za stálého míchání přidáváme...
víceArgentinská nudlová polévka
Na másle mírně osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nudle a vše osmahneme dozlatova. Potom přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a vše povaříme asi 5 minut....
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele