- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Domácí žloutkové řezy
Na pracovní desce rozválíme těsto na obdélník a nakrájíme na 3 stejné pruhy. Položíme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi 15 minut dozlatova. Vyjmeme z trouby a necháme...
víceVývar s falešnými jikrami
Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme krupici a dorůžova osmahneme. Krátce promícháme. Falešné jikry přidáváme do vroucího vývaru, polévku ihned podáváme.
víceRoštěnky s rajčatovou omáčkou
V kastrole na rozehřátém oleji necháme zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme nasekaný česnek a za stálého míchání smažíme dozlatova. Rajčata nahrubo rozmačkáme a spolu s protlakem,...
víceTěstovinový salát s uzeným pstruhem
Do hrnce vložíme očištěný, na kostičky nakrájený fenykl, nasekaný kopr, olej a 2 lžíce vody. Pod pokličkou na mírném ohni necháme fenykl změknout. Těstoviny uvaříme v dostatečném množství...
víceCapellini s hrachovými lusky
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a vsypeme do mísy. Necháme na teplém místě. Ve vodě po těstovinách uvaříme očištěné a omyté mladé hrachové lusky. Přidáme je do...
víceSalát z rokety
Omytou roketu vsypeme do mísy a přelijeme zálivkou vinaigrette. Přidáme omytou, na tenké plátky nakrájenou hrušku a nakonec salát posypeme hoblinkami parmezánu.
víceCandát se zeleninou a žampiony
Omyté porce candáta pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi na oleji opečeme po obou stranách. Na dno pekáče vymazaného olejem urovnáme plátky uvařených,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele