- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Fazolkový nákyp
Omyté fazolky zbavené vláken nakrájíme šikmo na proužky. Osolíme je a dusíme na lžíci másla téměř doměkka a do vydušení šťávy. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, po částech ji zalijeme...
víceBramborová smetanová paštika
Den předem uvaříme brambory, oloupeme je a necháme na chladném místě. Druhý den brambory rozmačkáme vidličkou, přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a obě smíchané smetany. Vše...
víceJablečná krupicová kaše
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Podusíme je s trochou vody na kaši. Do jablečné kaše zavaříme krupici, přidáme špetku soli a za stálého míchání vaříme. Během varu...
víceBramborové trojhránky
Uvařené brambory vsypeme do mísy a rozšťoucháme dohladka. Přidáme sůl, mouku, kypřicí prášek a vypracujeme vláčné těsto. Na vále těsto prohněteme a rozválíme na čtverec 20x20cm. Rozkrojíme na...
vícePórkový džuveč
Očištěný a omytý pórek nakrájíme na kousky a podusíme na kousku másla. Zvlášť podusíme propláchnutou rýži, přidáme ji k pórku, osolíme, opepříme a promícháme. Zalijeme trochou vody rozmíchané...
víceBrambory zapečené s uzenou klobásou
Brambory uvaříme, oloupeme, nakrájíme na plátky a prosolíme. Do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku dáme vrstvu brambor, posypeme ji natvrdo uvařenými, nasekanými vejci, na...
víceKořeněné kuřecí steaky na víně
Omytá kuřecí prsa nakrájíme na 4 silnější plátky, osolíme, opepříme a protkneme oloupanými stroužky česneku. Maso opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme. Do výpeku přidáme máslo, mouku, kari a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele