- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Studený hovězí vývar s vínem
Hovězí vývar procedíme jemným sítem. Mírně vychlazený podáváme v šálcích, nejvýše 2dl. Do polévky přilijeme kořeněné červené víno nebo destilát.
víceNákyp s mandlemi
Žloutky s cukrem třeme do pěny. Přidáme oloupané, nastrouhané mandle, citronovou šťávu a lehce vmícháme pevný sníh z bílků spolu s krupicí smíchanou se strouhankou. Hmotu naplníme do silně...
víceTřešňová bublanina - vyběhlík
Vejce, mléko, mouku, cukr a sůl ušleháme metlou. Těsto vlijeme do silně rozpáleného pekáče s tukem a rychle je posypeme omytým ovocem. Bublaninu pečeme v silně vyhřáté troubě, aby těsto...
víceŽloutkové rohlíčky ke kávě
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí a necháme vzejít kvásek. Máslo utřeme se žloutky, osolíme, přidáme kvásek a mouku. Z těsta utvoříme váleček asi 4cm v průměru a nakrájíme dílky. Z každého...
víceHoubová polévka se smetanou
Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem, rozšleháme metlou a přidáme nakrájené, na másle podušené žampiony (nebo hříbky)....
vícePolévka z fazolek s krupicí
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené fazolky zbavené vláken a společně podusíme. Přilijeme vývar a povaříme asi 5 minut. Potom za stálého míchání přisypeme krupici a...
víceKolečka z vařených žloutků
Máslo s cukrem, vanilkovým cukrem a se žloutky utřeme. Přidáme mouku, nastrouhanou citronovou kůru a vypracujeme těsto. Z těsta vyválíme plát a vykrájíme kolečka (nebo jiné tvary). Povrch...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele