- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Rajčata s cibulí a šunkou
Do vymazané zapékací mísy narovnáme omytá, rozpůlená rajčata. Osolíme, opepříme, posypeme jemně nakrájenou šunkou a cibulí a dáme zapéci do trouby. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou...
víceGrilovaný srnčí řízek
Omytou kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme je a osolíme. Maso proložíme na plátky nakrájenou cibulí a necháme 2-3 hodiny odležet. Řízky obalujeme v hladké mouce, vejci a ve strouhance....
vícePečený kapr na česneku
Omyté porce kapra osolíme a lehce obalíme v mouce. Na másle osmažíme jemně nakrájený česnek, vložíme rybu a po každé straně pečeme asi 5 minut. Při podávání zdobíme každou porci plátkem...
víceVepřové plátky s kapary
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a necháme zprudka opéci. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a...
víceTelecí pečeně po portugalsku
Omyté maso osolíme, opepříme, přidáme na plátky nakrájený česnek a zalijeme vínem. Necháme několik hodin stát. Potom vyjmeme česnek, slijeme asi polovinu vína a maso přelijeme rozpuštěným...
víceTelecí závitek s houbami
Očištěné, na plátky nakrájené houby osolíme, okmínujeme, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Potom přidáme vejce a necháme je srazit. Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a...
víceVařený chřest se sýrem
Očištěný chřest svážeme nití do svazečku a uvaříme v osolené a mírně oslazené vodě. Scezený chřest dáme na nahřáté talíře a odstraníme nitě. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nastrouhaným...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele