- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Zelenina zapečená s mletým masem
Omytou kapustu povaříme v osolené vodě několik minut, scedíme a necháme okapat. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Mleté maso promícháme se solí, kořením a prolisovaným česnekem...
víceZeleninová polévka po kastiliánsku
Omyté maso uvaříme v menším množství osolené vody, aby byl vývar silný. V kastrole na másle podusíme očištěnou, na kostky nakrájenou zeleninu, cibuli a brambory. Dusíme do změknutí zeleniny. ...
víceZeleninová polévka se slaninou
Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do zeleninového vývaru spolu se slaninou pokrájenou na plátky a vaříme do měkka. Polévku podle chuti osolíme, opepříme,...
víceZeleninové placky se sýrem
Nerozmrazenou zeleninovou směs vložíme do 0,25 l vařící vody a vaříme 3 minuty. Zeleninu necháme okapat. Čerstvý sýr rozmícháme s mlékem a kořením na hladký krém. Plech vyložíme pečicím...
víceZeleninovo-houbové kuře
Omyté kuřecí maso bez kostí nakrájíme na kousky a zprudka je osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme omyté, na proužky nakrájené zelí, očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a předem namočené...
víceZelná polévka
Kysané zelí překrájíme, propláchneme vodou, zalijeme částí vody a uvaříme do poloměkka. Z tuku a prosáté mouky připravíme světlou zásmažku, kterou zamícháme do předvařeného zelí. Vše zvolna...
víceZelný salát s hořčicí
Očištěné a omyté zelí nakrájme na čtvrtky a potom na jemné nudličky. Olej smícháme s hořčicí, přidáme trochu vinného octa, sůl, pepř, špetku cukru a oloupanou, nastrouhanou cibuli. Zálivkou...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele