- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Jáhlové knedlíčky na rajčatech
Do vývaru vsypeme jáhly a vaříme je zvolna pod pokličkou asi 20 minut. Očištěný pórek nakrájíme na kousky, polovinu omytých rajčat nakrájíme na špalíčky a zbylé nakrájíme na plátky. V pánvi na...
víceJáhlový nákyp s meruňkami
Z mléka, jáhel a soli uvaříme hustou kaši a necháme ji vychladit. Utřeme polovinu másla a cukru spolu s vanilkovým cukrem a žloutky, smícháme s kaší a rozinkami a rozdělíme na poloviny. ...
víceJáhly s rozinkami a arašídy
Zeleninový vývar uvedeme do varu, jáhly vložíme do mísy a vývarem je zalijeme. Necháme asi 15 minut nabobtnat a potom je promícháme vidličkou, aby zůstaly sypké. Oloupanou mrkev nakrájíme na...
víceJáhly s vlašskými ořechy
Propláchnuté a spařené jáhly osolíme a chvíli povaříme ve vodě. Potom přilijeme mléko a zvolna dovaříme. Uvařenou jáhlovou kaši osladíme medem (nebo cukrem) a posypeme mletými vlašskými ořechy.
víceJahodová jogurtová zmrzlina
Omyté jahody rozmixujeme s jogurtem, citronovou šťávou a medem. Směs dáme zmrazit. Během první hodiny mražení zmrzlinu nejméně dvakrát promícháme.
víceJahodová pěna teplá
Nad párou šleháme žloutky s cukrem a přiléváme jahodové pyré mírně zředěné vodou. Šleháme dohusta, nesmíme ale vařit, aby se pěna nesrazila. Nakonec přimícháme citronovou šťávu. Jahodovou...
víceJahodová polévka s vínem
Jahodový kompot i s nálevem, bílé víno a cukr ohřejeme na 70 stupňů Celsia a vychladíme. Do směsi přidáme citronovou šťávu, polévku rozdělíme do misek a ozdobíme ušlehanou smetanou.
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele