- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Mátové čatní
Kokos namočíme do mléka. Jogurt mírně osolíme, rozšleháme a vmícháme do něj připravený kokos, jemně nasekanou mátu a cibuli. Čatní podáváme vychlazené. Hodí se zejména ke skopovému masu.
víceMedailonky z mletého masa na houbách
Mleté maso smícháme s vejcem, solí a pepřem. Ze směsi tvarujeme placičky, které po obou stranách opékáme na rozpáleném oleji. Okapané žampiony podusíme na másle, zaprášíme moukou a necháme...
víceMedová studánka
Jogurt dobře rozšleháme a rozdělíme do mističek. Do středu vlijeme lžíci tekutého medu, ale nemícháme. Podáváme dětem jako přesnídávku.
víceMedový salámek
V kastrůlku krátce převaříme med. Do horkého medu zamícháme nadrcený hřebíček, skořici, mák a mleté ořechy. Vše dobře promícháme a necháme vychladnout. Pracovní plochu pokapeme trochou vody...
víceMedvědí pracny
Do prosáté mouky přimícháme mandle nebo mleté ořechy, přidáme koření, cukr a rozdrobíme máslo. Rychle zpracujeme těsto a necháme je 1/2 hodiny odpočinout. Těsto rozkrájíme na kousky, vtlačíme...
víceMelounová miska
Meloun rozkrojíme na poloviny, dužinu vydlabeme a nakrájíme na kostičky. Omyté broskve nakrájíme na kousky a promícháme s omytými malinami a nakrájenou melounovou dužinou. Ovocnou směs...
víceMeruňkové pyré s jogurtem
Sušené meruňky a pomerančovou šťávu v kastrůlku uvedeme do varu a pod pokličkou zvolna povaříme 25-30 minut. Když směs částečně vychladne, rozmixujeme ji dohladka. Pokud je pyré příliš husté,...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele