- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Pečený cejn se zeleninou
Očištěné a omyté porce cejna na hřbetní straně nařízneme a do zářezů vsuneme kousky slaniny. Maso osolíme, posypeme mletou paprikou a necháme chvíli odpočinout. Pekáček vymažeme částí másla a...
víceZapékaná štika s houbami
Omyté a osušené porce štiky osolíme, opepříme a obalíme v části hladké mouky. Opečeme je na pánvi na oleji spolu s očištěnými, na plátky nakrájenými houbami. Opečené porce štiky urovnáme do...
víceZelený salát po francouzsku
Omytou řeřichu nahrubo nakrájíme a vsypeme do mísy. Přidáme očištěný, omytý a na nudličky nakrájený salát. Vmícháme olej, citronovou šťávu a nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme. Vše...
víceJogurtový krém s jablky a medem
V misce rozmícháme jogurt a přidáme omytá, neoloupaná, nahrubo nastrouhaná jablka. Vmícháme med, citronovou šťávu a vše dobře promícháme. Krém rozdělíme do mističek a ihned podáváme.
víceVepřová roláda plněná játry
Omytou vepřovou plec upravíme na plát, rozklepeme, osolíme a opepříme. Maso potřeme nádivkou, stočíme do rolády, zavážeme nití a obalíme v hladké mouce. Roládu vložíme do pekáče na rozehřáté...
víceHrozinkový pudink
Do vlažného mléka namočíme strouhanku, přidáme žloutek, mleté mandle, vanilkový cukr, rum, kypřicí prášek a omyté, jemně nasekané hrozinky. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílku....
víceDušené brambory s mrkví a pórkem
V kastrole na másle osmahneme očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a očištěný, na kolečka nakrájený pórek. Přisypeme oloupané, na kostky nakrájené brambory, podlijeme trochou vody, osolíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele