- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Jehněčí maso s fazolovými lusky
Omyté fazolové lusky zbavíme vláken, rozkrojíme je po délce, osolíme a dusíme na části sádla doměkka. Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle. Potom přidáme na kousky nakrájené,...
víceJehněčí na šípkové omáčce
Omytý a očištěný jehněčí hřbet osolíme, opepříme a okořeníme rozmarýnem. Vložíme na pekáč s olejem a v troubě vyhřáté na 200°C pečeme doměkka. Během pečení poléváme maso vývarem. Příprava...
víceJemná brynzová pomazánka
Máslo vyšleháme a postupně přidáváme prolisovanou brynzu a smetanu. Potom do krému vmícháme sardelovou pastu, hořčici, jemně nakrájenou cibuli, pažitku a mletou papriku.
víceJemný koláč
V míse umícháme žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Přidáme mouku spolu s pevným sněhem ušlehaným z bílků a vše zlehka promícháme. Těsto vlijeme do máslem vymazané, krupicovým...
víceJemný závin s hruškami
Do mouky nakrájíme máslo, přidáme vejce, ocet a cukr. Vše rychle zpracujeme. Těsto rozdělíme na dva díly a každý vyválíme na plechu na plát. Mezi pláty dáme oloupané, nakrouhané hrušky a...
víceJitrnice opékané
Domácí jitrnice (nebo jelítka) opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku dokřupava. Kroupová jelítka nakrájíme na plátky a opečeme. Podáváme s opékanými bramborami, bramborovou kaší a...
víceJogurtová majonéza ze žloutků
V misce rozmícháme žloutky se solí. Za stálého míchání po kapkách přiléváme olej a šleháme do zhoustnutí. Do směsi vmícháme postupně jogurt. Majonézu ochutíme citronovou šťávou a mírně...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele