Recept

Jemná brynzová pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8061

Ingredience

25 g Cibule
5 g Hořčice
50 g Máslo čerstvé
10 g Paprika mletá sladká
5 g Pažitka
5 g Sardelová pasta
0,5 dl Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Brynza

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 792 kcal
Kilojoule 3 313kJ
4% Sacharidy 13 g
99% Tuky 74 g
0% Sodík 5 mg
42% Bílkoviny 23 g

Jemná brynzová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Máslo vyšleháme a postupně přidáváme prolisovanou brynzu a smetanu.

2

Potom do krému vmícháme sardelovou pastu, hořčici, jemně nakrájenou cibuli, pažitku a mletou papriku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept