- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Francouzský Farcon
K uvařeným bramborám přilijeme horké mléko, přidáme nasekaný kerblík, 60 g másla a připravíme pyré. Za stálého šlehání vložíme vejce, osolíme a opepříme. Pyré urovnáme do máslem vymaštěné...
víceOmáčka s kerblíkem
V míse rozmělníme natvrdo uvařené žloutky a za stálého míchání zašleháme horké máslo. Do vzniklé omáčky přidáme omyté, nadrobno nasekané lístky kerblíku. Ihned podáváme, omáčka je vhodná k...
vícePečená rajčata po srbsku
Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a zbavíme semínek. Půlky rajčat osolíme, obalíme v hladké mouce, namočíme v rozehřátém másle a obalíme ve strouhance. Zapékací mísu vymažeme máslem,...
víceKrupicový dort
Žloutky utřeme se 140 g cukru, přidáme citronovou kůru a šťávu, opražené, mleté oříšky, polovinu krupice a pevný sníh z bílků ušlehaný se zbylým cukrem. Vše posypeme zbylou krupicí a zlehka...
víceBramboráky s tvarohem
Syrové brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme žloutek, tvaroh, sůl a hrubou mouku. Vše dobře promícháme. Z těsta smažíme na pánvi na oleji bramboráky. Podáváme k bílé kávě.
víceŠtika s celerem
Do 1,5 l vody přidáme cukr, sůl, ocet a přivedeme do varu. Do vařící marinády vložíme oloupaný, na plátky nakrájený celer a uvaříme doměkka. Celer scedíme a vývarem zalijeme očištěné, osolené...
víceKoroptví rizoto
Očištěné, vykuchané a omyté koroptve protkneme slaninou a osolíme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle spolu se slaninou, vložíme koroptve, podlijeme vodou (nebo vývarem) a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele