- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Květákové lívance se sýrem
Z vajec, mouky, mléka, soli a pepře připravíme řidší těsto. Květák uvaříme, jemně nasekáme a zamícháme do připraveného těsta. Na rozpálené lívancové pánvi pečeme na oleji malé lívance. Ještě...
víceRychlý jablkový kompot
Jablka oloupeme, vykrájíme a dobře omyjeme. Nakrájíme je na čtvrtky, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Přidáme cukr, hřebíček a krátce asi 10 minut povaříme. Jablka se nesmí rozvařit ani...
víceZeleninová polévka jemná
Kořenovou zeleninu pečlivě očistíme, nakrájíme na menší kostičky, květák rozebereme na menší růžičky, vše zalijeme vroucí vodou a vaříme téměř doměkka. Dobře omyté a rozsekané kosti vložíme...
víceKuřecí prsa se žampiony
Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme na tenké plátky a mírně rozklepeme. Osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a opečeme po obou stranách na rozehřátém tuku dozlatova. Na...
vícePřírodní kedlubny
Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky, ovaříme je krátce v osolené vodě a necháme okapat. Připravené kedlubny vložíme na rozehřáté máslo, přisolíme, mírně osladíme a podlijeme trochou...
vícePomazánka z taveného sýru a vajec
Sýr utřeme s máslem, hořčicí a jemně nasekanou cibulí. Nakonec přimícháme natvrdo uvařená vejce usekaná najemno. Pomazánku osolíme.
víceKuřecí řízky s jablky
Omytá kuřecí prsa lehce naklepeme, mírně osolíme, jablka oloupeme, rozkrojíme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na plátky. Maso spolu s plátky jablek vložíme na pánev do rozpálého oleje a po obou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele