- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Hlávkový salát s vejci a kysanou smetanou
Salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat a natrháme, kopr nasekáme nadrobno. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostky. Zálivku připravíme...
víceZapečené plněné kedlubny
Kedlubny oloupeme, seřízneme vršek a kedlubny vydlabeme. Takto připravené vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Na sítu necháme okapat a zchladnout. V mezičase si přichystáme náplň. V...
víceSmažené krevety v česnekové marinádě
Připravíme krevety: necháme je nevyloupané, pouze odstraníme střívka. V misce smícháme marinádu z utřeného česneku, šťávy z půlky citronu, změklého másla, posekané petrželové nati a kopru,...
víceSrnčí kýta s houbami a cuketou
Cuketu očistíme a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na kolečka, houby nakrájíme na kostky, uvaříme ve vodě a scedíme. Feferonky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek...
víceSalát z naložené červené řepy s kysanou msetanou
Z červené řepy slijeme polovinu nálevu, rybízový kompot scedíme (nálev použijeme jako nápoj) a nakrájíme na kostičky, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a hrubě nastrouháme. Řepu se zbylým...
víceVelikonoční plnění šneci
Na náplň umeleme šunku se sýrem, přimícháme kysanou smetanu, vejce, usekanou petrželovou nať. Směs dobře promícháme. Na vál prosejeme mouku, osolíme, přidáme pokrájené změklé máslo, podle...
víceNákyp ze zeleniny
Brokolici a květák očistíme, opláchneme a rozebereme na růžičky. Česnek rozdrtíme, chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, sýry nastrouháme a promícháme se strouhankou, kapary...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele