- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- plasilovalucie
plasilovalucie
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 147x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro plasilovalucie |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 147Brokolicová minestrone s ančovičkami
Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek, chilli a 2 okapané nakládané ančovičky. Za stálého míchání smažíme 5 minut. Poté vmícháme rajčatový protlak, přilijeme víno, osolíme...
víceRybí vývar se škeblemi a těstovinami
Ve velkém kastrolu na rozehřátém oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli. Ještě než cibule změní barvu, přidáme tymián, česnek, bazalku a chilli. Poté zalijeme vývarem, vmícháme rajčatový...
víceZeleninový vývar s fazolemi
Sušené houby namočíme na 15 minut do teplé vody. Mezitím si dáme uvařit na 20 minut čočku s 475 ml vody. Houby slijeme, nakrájíme na malé kousky a odložíme starnou. Vodu ve které se houby...
víceMinestrone polévka s kuřecím masem
Ve velké hluboké pánvi rozehřejeme olej, přidáme kuřecí stehna a smažíme 5 minut z každé strany. Poté je vyjmeme a odložíme stranou. Snížíme teplotu a dáme na pánev najemno nakrájenou slaninu...
víceJanovská zeleninová polévka
Na drobné kousky nakrájíme cibuli, celer a mrkev. Ve větším hrnci rozehřejeme olej a smažíme nakrájenou zeleninu pří mírné teplotě 5-7 minut, často mícháme. Přidáme nakrájené fazolové lusky,...
víceHovězí polévka se zavářkovými těstovinami
Ve větším hrnci uvedeme do varu hovězí vývar. Osolíme, opepříme a poté vložíme sušené zavářkové těstoviny. Důkladně zamícháme a uvedeme opět do varu. Při snížené teplotě vaříme, až jsou...
víceDrůbeží vývar s plněnými těstovinami
Drůbeží vývar nalijeme do většího hrnce a přivedeme k varu. Přidáme trochu soli a pepře a vložíme těstoviny. Dobře zamícháme a znovu uvedeme do varu. Na nižší teplotu vaříme podle návodu na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele