- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Losos sashimi
Lososa zbavíme kůže a naporcujeme na 3 cm široké čtverečky. Maso položíme na prkénko a krájíme ho proti vláknu na tenké plátky. Čtverců bychom měli vytvořit cca 30. Plátky lososa položíme na...
víceSushi rizoto
Ve velké míse smícháme rýži, sezamová semínka, nasekanou šalotku, houby enoki, bambusové výhonky, ředkev a nakládaný zázvor. Směs rozložíme na velký talíř. Ruce namočíme do vody s octem, aby...
vícesushi kornoutky
Do mísy nasypeme rýži. Plátky řasy Nori rozdělíme na polovinu. V hlubším talíři smícháme maso z tuňáka a majonézu. Nakrájíme okurku i hrušku nashi na tenká kolečka. Krabí maso rozkrájíme na...
víceSushi s hřebenatkami
Připravíme si plech, na který rozložíme potravinářskou fólii. Hřebenatky očistíme tak, aby z nich zbyl jen bílý sval. Do malé misky dáme 2 lžíce octa, cukr a sůl, přihodíme hřebenatky a...
víceHoubové sushi
Do větší mísy vlijeme teplou vodu s octem, ve které si namáčíme ruce při tvarování rýže, aby se nelepila. Plátek řas Nori položíme na bambusové prostírání, poté rovnoměrně rozložíme...
víceRybí sushi
Krevety očistíme, podél nařízneme a vyndáme vnitřnosti. Do střední misky nalijeme vodu, do ní vlijeme ocet. Do takto připravené vody si budeme namáčet ruce, aby se rýže nelepila. Z rýže...
víceTygří krevety s dipem
Krevety očistěte a do každé z krevet udělejte tři zářezy. Krevety položte a lehce na ně zatlačte, aby došlo k porušení tkáně, tím se tolik nekroutí. Do menší misky rozklepněte vejce a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele