- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Marmeláda z jeřabin
Jeřabiny, které přešly prvním mrazem, zbavíme stopek. Poškozené a nezralé plody odstraníme. Potom jeřabiny ponoříme do teplé vody, následovně je opláchneme pod tekoucí vodou a vložíme do hrnce...
víceMarmeláda s jahodami a mandlemi
Z jahod odstraníme stonky, opláchneme pod studenou vodou a větší jahody překrojíme. Dáme je do nízkého hrnce. Z želírovacího cukru odebereme 100 g a zbylým cukrem posypeme jahody v hrnci....
víceMarmeláda z podzimního ovoce
Jablka a hrušky oloupeme, odstraníme jadřince a spolu s vypeckovanými švestkami, /které neloupeme/ a broskvemi nakrájíme na malé kousky. Nakrájené kousky ovoce dáme do nižšího, ale velkého...
víceMarmeláda z borůvek a mrkve
Zralé, měkké borůvky probereme, očistíme a opláchneme pod tekoucí studenou vodou. Potom je dáme do širokého a nízkého hrnce, přisypeme cukr a vanilkový cukr, vložíme celou skořici a zalijeme...
víceKávový koktejl pro zamilované
Kávu ve filtru přelijeme horkou vodou a necháme ji v lednici vychladit. Do vhodné nádoby vlijeme studenou kávu, mléko, med. Nakonec přidáme oloupaný a na kolečka nakrájený banán. Všechny...
víceKávový punč pro dámy
Vejce rozklepneme a žloutky s cukrem ušleháme do pěny. Na slabém plamínku zahřejeme smetanu (nevaříme, jen zahříváme) a za stálého míchání ji přimícháme do žloutkové pěny. Nakonec pomalu...
víceKáva z Becherovky
Vroucí vodou spaříme kávu ve filtru. Ještě horkou ji rozlijeme do dvou vysokých sklenic. Do každé vložíme lžičku medu, přilijeme po 30 ml becherovky. Obě sklenice s kávou ozdobíme vyšlehanou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele