- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Sterilizovaná sladkokyselá brokolice
Růžičky brokolice rozdělíme, důkladně očistíme a vložíme do hrnce. Osolíme, zalijeme vodou a pod poklici přivedeme k varu. Potom povaříme ještě 5 minut. Příprava nálevu: Do kastrůlku vlijeme...
víceJeřabinová vodka
Plody jeřabin očistíme, opláchneme a necháme okapat. V misce je rozmačkáme a přeložíme do pěti litrové láhve. Jeřabiny zalijeme vodkou. Naplněnou lahev uzavřeme alobalem, nebo fólii a necháme...
víceŠampaňské z bezinkového květu
Do hrnce vlijeme 1 l vody, přisypeme cukr, který na mírném ohni za občasného promíchání rozpustíme. Cukrovou tekutinu necháme vychladnout. Z bezinkových květu odstraníme poškozené plody....
víceSladký bezinkový sirup
Dobře vyzrálé plody černé bezinky očistíme, opláchneme pod studenou vodou a dáme je do hrnce. Zalijeme studenou vodou tak, aby byly ponořené a necháme 24 hodin namáčet. Následovně bezinky...
víceTřešňová marmeláda
Třešně omyjeme, vypeckujeme a ponorným mixérem je trochu rozmačkáme. Oloupeme grapefruity, nakrájíme na kousky, které dáme do hrnce. Na mírném ohni, spolu s připravenými třešněmi za stálého...
víceJablka na koláče
Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jadřinců a namočíme do misky s 2,5 l vody a octem na 30 minut. Potom jablka scedíme a na silnějším struhadle nastrouháme do misky. Pokapeme je citrónovou...
víceJahody naložené v rumu
Cukr smícháme spolu s vanilkovým cukrem. Jahody očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a překrojíme na půlky. Rozpůlené jahody střídavě navrstvíme do připravených sklenic. Nejdříve dáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele