- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- DANAE
DANAE
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 728x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro DANAE |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 728Pečený chřest s tymiánem
Troubu předehřejeme na 200°C. Chřest oloupeme, opláchneme a odkrájíme tvrdé konce, které můžeme dále zužitkovat. Chřest narovnáme do pekáčku, posypeme sušeným tymiánem, osolíme a opepříme. K...
víceJogurtový dip s křenem
Kuchyňsky očištěný křen jemně nastrouháme a rozmícháme spolu s citrónovou šťávou, solí a pepřem v jogurtu.
víceZapečené těstoviny se škvarky a kabanosem
Bezlepkové těstoviny uvaříme podle návodu a necháme okapat, cibuli i kabanos nakájíme nadrobno, škvarky rozkrájíme na malé kousky. Na oleji osmahneme cibuli, kousky kabanosu a pokrájené...
víceKrálík na slanině se zeleninou
Králičí nožky očistíme, propláchneme pod tekoucí vodou, důkladně okořeníme solí a grilovacím kořením a urovnáme do tukem vymazané zapékací nádoby. Troubu předehřejeme na 250 °C. Porce...
víceZázvorový koláč s mrkví a sýrovou polevou
Příprava pečení: Koláčovou formu vytřeme lžící másla. Troubu připravíme k předehřátí na 180°C. Koláč: Mrkev a zázvor očistíme a nastrouháme. Kandovaný zázvor nakrájíme na kousky. Do hlubší...
víceČokoládové košíčky s ořechy a rozinkami
Cukroví připravíme tak, že do papírových cukrářských košíčků rozlijeme polovinu připravené čokoládové polevy, necháme ji chvilku ztuhnout a potom na polevu rozdělíme ořechovou nádivku. Na...
víceMalinový koláč se šlehačkou
Troubu předehřejeme na 190°C. Dva stejné plechy na pečení potřeme 2 lžícemi másla. Těsto: do hlubší mísy prosijeme hladkou mouku se 2 lžičkami kypřícího prášku. Do této směsi zapracujeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele