- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- DANAE
DANAE
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 728x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro DANAE |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 728Studený salát ze žaludového želé Tottori
Želé nakrájíme na silnější plátky. Okurku očistíme tak, že ji chvíli budeme třít v utěrce se solí. Potom okurku nakrájíme na šikmé, delší plátky. Mrkev oloupeme a nakrájíme ji na stejně velké...
víceTeplý chřest ve smetanové omáčce
Oloupaný chřest uvaříme do poloměkka a scedíme. Na másle osmahneme petrželku, do které přidáme scezený chřest, zalijeme vývarem z chřestu, dusíme do měkka. Těsně před podáváním přimícháme...
víceZahuštěný zvěřinový guláš
Každý druh masa připravíme zvlášť, protože každý potřebuje jinou dobu dušení. Oba druhy masa nejprve rozkrájíme na kostky, na sádle zpěníme na drobno posekanou cibuli. Orestovanou cibuli...
víceChřestový koláč se sýrem a lískovými oříšky
Příprava: koláčovou formu vymažeme lžící másla, na pomoučení válu připravíme 4 lžíce hladké mouky. Koláč: mouku s kypřicím práškem do pečiva prosejeme do hlubší mísy a společně se změklým...
víceNádivka ze žampiónů a klobásy
Žampióny nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Přidáme klobásu nakrájenou na kostičky a 2 lžíce smetany. Vše podlijeme 3 lžícemi smetany a dusíme 10 minut a před koncem dušení přidáme...
víceZapečené těstoviny se škvarky a kabanosem
Bezlepkové těstoviny uvaříme podle návodu a necháme okapat, cibuli i kabanos nakájíme nadrobno, škvarky rozkrájíme na malé kousky. Na oleji osmahneme cibuli, kousky kabanosu a pokrájené...
víceČokoládové košíčky s ořechy a rozinkami
Cukroví připravíme tak, že do papírových cukrářských košíčků rozlijeme polovinu připravené čokoládové polevy, necháme ji chvilku ztuhnout a potom na polevu rozdělíme ořechovou nádivku. Na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele