- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- DANAE
DANAE
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 728x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro DANAE |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 728Olivové pesto s parmazánem
Petrželku a bazalku posekáme nadrobno. Česnek utřeme, piniové oříšky rozmixujeme, nebo je roztlučeme ve hmoždíři, Parmezán nastrouháme. Rozdrcené suroviny smícháme s olivovým olejem do hladka....
víceVaječné řezy s kakaovým krémem
Příprava korpusu: Nad mírným ohněm ve vodní lázni vyšleháme celá vejce s cukrem do husté pěny. Po zhoustnutí odstavíme směs z ohně, mícháme dále, než směs vychladne. Poté do ní vmícháme...
víceLehké závitky se zeleninou a rybím masem
Chřest a červenou řepu uvaříme a necháme okapat. Krabí tyčinky necháme rozmrazit. Salát důkladně opereme pod tekoucí vodou a rozebereme na jednotlivé listy. Na chlebové placky rozdělíme listy...
vícePudinková buchta s nugetou pro celiatiky
Žloutky, olej, cukr a citrónovou šťávu se špetkou soli vyšleháme elektrickým šlehačem dohladka. Solamyl, pudinkové prášky, kypřicí prášek do pečiva, xantanovou gumu a citrónovou kůru a...
víceTřešňová bublanina se šlehačkou
Třešně opláchneme, vypeckujeme a necháme okapat. V míse ušleháme šlehačku s cukrem, vanilkovým cukrem a s celými vejci. Potom pomalu přimícháme mouku s kypřicím práškem a dobře promícháme....
víceBezlepkové vafle z bramborového škrobu
Tuk vyšleháme do pěny s cukrem, vejci, bramborovým škrobem a s vanilkovým cukrem. Těsto ochutíme solí, necháme 15 minut odpočinout. Odpočaté těsto naléváme do vaflovače s hlubšími mřížkami,...
víceVaječné lívanečky se šunkou a sýrem
Těstoviny Fusilli uvaříme podle návodu a necháme je okapat a vychladnout. Petrželovou nať propláchneme pod tekoucí vodou a nasekáme nadrobno. Sýr nastrouháme, šunku nakrájíme na jemno. Celá...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele