- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- DANAE
DANAE
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 728x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro DANAE |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 728Králík na cibulce po vesnicku
Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli nasekáme nadrobno. Jednotlivé porce králíka ochutíme solí a pepřem a potřeme ze všech stran hořčicí. Takto připravené porce králíka dáme do hlubší pečící...
víceSytá hovězí polévka s pórkem a fazolovými výhonky
Oddenky hasivky orličí a stonky kolokázie opláchneme a necháme máčet ve studené vodě. Hovězí maso namočíme na hodinu do vody, aby z něj vyšla všechna krev. Poté maso přivedeme k varu v hrnci s...
víceZávin s chřestem a holandskou omáčkou
Z očištěného chřestu odkrojíme hlavičky a nakrájíme i zbytek chřestu na kousky. Nakrájený chřest i chřestové hlavičky povaříme 10 minut v osolené vodě. Uvařený chřest kromě hlaviček...
víceTěstoviny pro celiatiky se šunkou a zelím
V osolené vodě uvaříme bezlepkové těstoviny podle návodu na obalu. Cibuli i šunku posekáme nadrobno a orestujeme na másle. Kysané zelí necháme okapat na sítku, nakrájíme a přidáme k orestované...
víceCicimkové koláčky z dušené rýže s oříšky - Jakšik
Rýži propláchneme pod tekoucí vodou a namočíme na 3 hodiny do studené vody. Když nabobtná, zcedíme ji a necháme na sítu okapat. Cicimky očistíme promnutím v utěrce a nakrájíme je na 6 kousků....
víceOmelety plněné zeleninovou nádivkou
Chřest uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru a necháme okapat. Do mouky po částech vmícháváme mléko, ve kterém jsme rozšlehali žloutky. Mouku s mlékem a žloutky vymícháme do hladkého těsta,...
víceSýrové kousky sypané kmínem
Bezlepkovou mouku, máslo a strouhaný sýr zpracujeme do hustého těsta, které na pomoučené ploše vyválíme na plát. Z plátu těsta vykrájíme různé tvary, které vyskládáme na suchý plech, potřeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele