Zdravý recept

Králík na cibulce po vesnicku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 51885

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Divoký králík
5 polévková lžíce Hořčice plnotučná
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 426kJ
2% Sacharidy 7 g
10% Tuky 7 g
32% Sodík 632 mg
100% Bílkoviny 56 g

Králík na cibulce po vesnicku postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli nasekáme nadrobno. Jednotlivé porce králíka ochutíme solí a pepřem a potřeme ze všech stran hořčicí. Takto připravené porce králíka dáme do hlubší pečící mísy a maso zasypeme nasekanou cibulí a necháme do druhého dne marinovat v lednici. Druhého dne maso podlijeme vodou a pečeme za stálého podlévání ve středně vyhřáté troubě doměkka. Králičí maso podáváme teplé.

Poznámka

Nejvhodnější přílohou je bezlepkový knedlík.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept