- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Vídeňské smažené řízky
Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Vložíme je do rozpáleného tuku v pánvi a smažíme z každé strany asi 3 minuty. Usmažené položíme na papírové...
víceBifteky z mletého masa se sýrem
Bifteky nakrájené z hovězí svíčkové trošku zploštíme, potřeme olejem a položíme na rozpálený rožeň. Z každé strany rožníme asi 3-4 minuty. V poslední minutě je mírně osolíme, posypeme...
víceKrupková polévka
Krupky důkladně propláchneme a vaříme ve slané vodě i s máslem doměkka. Potom je umixujeme, přidáme bujón, polovinu mléka a za občasného míchání zahřejeme. Po odstavení z ohně přidáme...
víceLišky se smetanou
Lišky očistíme, nakrájíme a dusíme v menším množství slané vody doměkka. (Při dušení pustí hodně vody.) Pak přidáme máslo, dusíme ještě asi 5 minut a přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou....
vícePolévka ze skopové hlavy
Rozsekanou hlavu omyjeme, důkladně odstraníme kostičky, protože se polévka necedí. Maso dáme vařit do osolené vody, přidáme dobře propláchnuté krupky a vaříme do změknutí masa. Potom přidáme...
víceVepřový guláš se zelím a rajčaty
Nakrájíme nadrobno cibuli, zpěníme ji na sádle a přidáme na malé kostky nakrájené maso. Osolíme opaprikujeme a chvilku dusíme bez podlévání. Přidáme překrájené zelí a dusíme 15 minut. Pak...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele