- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klára Fenclova
Klára Fenclova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1186x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Klára Fenclova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1186Pomazánka z lilku
Vidličkou propícháme omytý lilek a upečeme v troubě. Poté opatrně oloupeme a necháme vychladnout. Lilek nasekáme, přidáme nakrájenou cibuli, máslo, majolku a vyšleháme. Pomazánku mažeme...
víceHrušková marmeláda
Oloupeme, rozčtvrtíme a vyřízneme jadřince hrušek a umeleme na masovém strojku. Hruškovou kaši vložíme do hrnce s vodou a za stálého míchání povaříme. Poté směs zvážíme a na kilo přidáme...
víceDvojbarevná polévka ze sladkých brambor a špenátu
Do většího hrnce dáme sladké nakrájené brambory, mrkev, vývar a skořici. Přivedeme k varu a 30 minut vaříme, dokud není zelenina měkká. Poté vyndáme skořici a polévku rozmixujeme. Osolíme a...
víceFrancouzská zeleninová polévka s pestem
Přes noc namočíme fazole v hrnci, vodu slijeme a zalijeme fazole znovu vodou, aby byly ponořené. Přivedeme k varu a vaříme pod pokličkou 15 minut, do změknutí a poté slijeme. Na kousky...
vícePolévka s rybami a mořskými plody
V hrnci n másle osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kousky rajčat a přivedeme k varu. 5 minut na mírném ohni vaříme, přidáme ryby a korýše a dále 5 minut vaříme....
víceTykvová polévka s cizrnou
V hrnci na oleji osmahneme nakrájené cibule s mrkví. Přidáme česnek a kmín a 2 minuty smažíme. Přilijeme vývar a tykev přivedeme k varu, vaříme na menší teplotě 10 minut. Vsypeme cizrnu a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele