- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Hovězí carpaccio se sýrem
Hovězí maso opláchneme pod tekoucí vodou a necháme oschnout. Následně jej pečlivě zabalíme a necháme 45 minut v mrazáku. Po vyjmutí z mrazáku nakrájíme maso na co nejtenčí plátky. Tác si...
víceVepřové ražniči s rizotem
Papriku opláchneme pod tekoucí vodou, rozkrojíme napůl, vyjmeme jadérka, následně nakrájíme nadrobno. Cibuli zbavíme slupky, nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozpálíme polovinu másla,...
víceHovězí závitek s houbami
Maso opláchneme pod tekoucí vodou, necháme oschnout a naklepeme. Jednu stranu masa osolíme a opepříme. Potom ji vyložíme plátky slaniny, okurky si nasekáme na tenká kolečka, rozložíme je na...
víceVepřová panenka se smrži a ementálem
Pórky očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na delší proužky (přibližně 8cm). Na pánvi necháme rozpustit 40 g másla, pórek na něm osmahneme, dokud nezesklovatí. Následně přilijeme...
víceVepřové přírodní řízky s houbami a jablky
Houby řádně očistíme, nožky nakrájíme na kolečka a kloboučky na osminy. Cibuli oloupeme, nadrobno pokrájíme. Jablka zbavíme slupek, jádřinců a nastrouháme na hrubém struhadle. Na pánvi...
víceHovězí steaky s hlívou
Cibuli oloupeme a nasekáme na kolečka. Houby řádně očistíme, nakrájíme na půlky. Na pánvi necháme rozehřát máslo, osmahneme na něm kolečka cibule. Přihodíme houby a celou směs smažíme okolo 5...
víceJehněčí s žampiony
Houby řádně očistáme a nakrájíme na malé kostičky. Cibuli a česnek zbavíme slupek a nakrájíme nadrobno. Troubu si předehřejeme na 200°C. Na pánvi necháme roztát máslo a osmažíme cibulku s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.