- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Kuřecí prsa na smržích s chřestem
Smrže ponoříme do vlažné vody a necháme je hodinu nabobtnat. Chřest opláchneme pod tekoucí vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky. Necháme vařit vodu, osolíme, ocukrujeme, přidáme lžičku...
víceBažantí prsíčka s lanýži
Maso společně s játry opláchneme pod tekoucí vodou, necháme oschnout a vložíme na pár hodin do marinády. Marinádu smícháme z whisky, olivového oleje, bylinek, bobkových listů, šafránu a...
vícePerličky s lanýži a zeleninou
Lanýže pečlivě očistíme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Následně je polijeme armagnacem a odložíme na 1 hodinu bokem. Maso opláchneme, necháme oschnout, potřeme solí i pepřem. Na pánvi...
vícePrsíčka z perličky na šalotce
Kuřecí křidélka důkladně opláchneme pod tekoucí vodou, necháme je oschnout a nasekáme nadrobno. Na pánvi necháme roztát 25 g másla a křidélka následně řádně osmažíme. Rozmrazíme polévkovou...
víceKuřecí prsa na houbách
Pórek důkladně očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na malá kolečka. Maso opláchneme, necháme oschnout a nakrájíme na nudličky. Houby pečlivě očistíme, nohy nakrájíme na kolečka...
víceJelení myslivecký guláš s houbami
Maso opláchneme a necháme jej oschnout. Špek nakrájíme na drobné kostičky, osmažíme jej na větší pánvi, vyjmeme a odložíme bokem. Maso následně prudce osmažíme v tuku ze špeku. Cibuli bavíme...
víceSrnčí svíčková na houbách
Srnčí opláchneme pod tekoucí vodou, necháme oschnout, osolíme a opepříme. Troubu nastavíme na 120 °C a necháme ji předehřát. V pekáči na polovině másla osmažíme maso společně s rozmačkaným...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.