- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Krémová křemenáčová polévka
Křemenáče očistíme, nohy nakrájíme na tenká kolečka a kloboučky na tenké plátky. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. V pánvi rozpálíme olej a cibuli smažíme, dokud nezesklovatí. Přidáme...
víceItalská houbová crostata
Dohromady uhněteme 150 g másla, mouku, špetku pepře, soli a 1 lžíci vody. Směs vypracujeme na elastické těsto, ze kterého uhněteme kouli, tu dáme na hodinu do lednice. Hřiby řádně očistíme,...
víceIndické kuře s rajčatovou omáčkou
Kuře opláchneme, zbavíme nečistot a kůže. Následně jej naporcujeme na 8 částí. Utřeme česnek a smícháme ho se zázvorovou pastou, přidáme nasekanou cibuli, nadrcené zelené chilli papričky,...
víceSalát s paprikou a houbami
Mrkev zbavíme slupky, omejeme a nakrájíme na tenké proužky. Salát opláchneme pod tekoucí vodou, necháme oschnout a následně jej natrháme. Rajčata ponoříme do vroucí vody, vyjmeme je, zbavíme...
víceIndický salát z červených fazolí
Fazole necháme do druhého dne namočené ve vodě. Následující den je v hrnci uvaříme a necháme vychladnout. Papriku opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na plátky. Jarní cibulku a mrkev...
víceDietní salát po Indicku
Okurku zbavíme slupky, opláchneme a společně s paprikou nasekáme na kostičky. Rajčata rozkrojíme na čtyři díly. Mrkev zbavíme slupek a na slzičkovém struhadle důkladně nastrouháme. Červenou...
víceTamarindové čatní
Hrnec napustíme vodou a ohřejeme ji. Následně ji odstavíme, ponoříme do ní tamarindovou dužninu a necháme ji vychladnout. Tamarind následně propasírujeme přes síto z kovu. Oloupeme banán a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.