- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Polévka s bramborami a křemenáči
Oloupeme brambory, zeleninu a cibuli. Vše řádně omyjeme a nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci rozehřejeme zhruba polovinu kostky másla, zeleninu lehce podusíme a ochutíme majoránkou. ...
víceHoubová polévka po francouzsku
Žampiony očistíme a následně bez omývání nakrájíme na tenké plátky. Celer očistíme, opláchneme a nakrájíme na drobné kostičky. Šalotku taktéž oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. V hrnci...
víceHlívová polévka se šalotkou
Hlívy očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na malé kousky. Šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Máslo zpěníme na pánvi, přihodíme šalotku a necháme ji zesklovatět. Přihodíme...
víceČočková polévka s křemenáči
Jarní cibulku očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi předehřejeme olej a čočku a zhruba 1 minutu podusíme. Do pánve přihodíme cibulku a podusíme další...
víceLasagne s bašemalovou omáčkou a lososem
Smícháme mouku, špetku soli a vejce. Těsto zpracujeme, poté necháme 30 minut odpočívat. Následně vyválíme na tenké plátky lasagne. Těstoviny s vodou ohřejeme 1 minutu, přidáme špetku soli. Po...
víceŠpagety s dary moře
Rajčata necháme spařit 30 sekund ve vařící vodě a posléze je zchladíme ve studené vodě. Opatrně je oloupeme a dužinu nakrájíme na drobné kousky. Oloupeme a nadrobno nakrájíme česnek. Slávky s...
víceČerstvé těstoviny s plísňovým sýrem
Mouku smícháme v míse dohromady se špetkou soli a vejci, vypracujeme na měkké těsto. Těsto nakrájíme na čtvrtiny, každou z nich stlačíme dlaní, posypeme moukou a řádně vyválíme na tenké...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.