- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Kuřecí polévka s čínskými houbami
Čínské houby necháme odležet na pár hodin (3-4 hodiny) ve vodě, potom je osušíme a nakrájíme na tenké proužky. Uvaříme v hrnci 2,5l vody, přidáme kostku bujónu a mícháme, dokud se bujón...
víceJehněčí játra na kokosu
Játra opláchneme pod tekoucí vodou a uvaříme v osolené vodě. Poté je nakrájíme na kostky a odložíme bokem do původní šťávy. Červené chilli papričky necháme upéct a následně je rozemeleme s...
víceKotlety v indické marinádě
Smícháme jogurt, zázvorovou a česnekovou pastu, chilli a sůl. Kotlety zbavíme nečistot a necháme je 12 hodin marinovat v jogurtové směsi. Marinované kotlety podusíme na mírném plameni, dokud...
víceŠpagety s parmezánem a houbami
Vodu nalijeme do hrnce, osolíme a necháme vařit. Přidáme špagety, důkladně je povaříme a následně je necháme okapat. Houby pečlivě očistíme, klobouky nakrájíme na plátky a nohy na kolečka....
víceItalské těstoviny s česnekem a petrželí
Těstoviny vaříme ve slané vodě po dobu 4 minut. Propláchneme je teplou vodou a necháme je oschnout a odložíme bokem na teplé místo. Na pánvi necháme rozpustit máslo a osmahneme česnek....
víceIndická kyselá čočkovka
Do hrnce nalijeme vodu a přivedeme ji k varu, čočku propereme a vložíme do vroucí vody. Následně čočku rozmělníme a vrátíme zpět. Na pánvi bez oleje opečeme koriandr, kmín, trochu pepře, vše...
víceTamarindové čatní
Hrnec napustíme vodou a ohřejeme ji. Následně ji odstavíme, ponoříme do ní tamarindovou dužninu a necháme ji vychladnout. Tamarind následně propasírujeme přes síto z kovu. Oloupeme banán a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.