- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- paulenkova1
paulenkova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 275x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro paulenkova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1210x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 275Šafránové těstoviny
1 lžičku práškového šafránu zalijeme 2 lžícemi horké vody a 15 minut necháme vylouhovat. Výluh necháme vychladnout a vešleháme jej do vejce. Mezitím si na vál prosejeme 200 g mouky, kterou...
víceTěstoviny s červenou řepou
Vezmeme si vál, na který prosejeme 200 g mouky a osolíme. Uprostřed si prstem uděláme důlek, do kterého dáme mírně rozšlehané vejce, olivový olej a nastrouhanou vařenou červenou řepu. Rukama...
víceOchucené rajčatové těstoviny
Na vál si prosejeme 200 g mouky, kterou osolíme. Uprostřed si prstem uděláme důlek, do kterého dáme mírně rozšlehané vejce, olivový olej a rajčatový protlak. Rukama zpracováváme těsto. Zbylých...
víceZákladní těsto na nudle
Na vál si prosejeme 200 g mouky, kterou osolíme. Uprostřed si prstem uděláme důlek, do kterého dáme mírně rozšlehaná vejce a olivový olej. Rukama zpracováváme těsto. Zbylých 50 g mouky si...
víceBešamelová omáčka s cibulí
Do hrnce nalijeme mléko do kterého přidáme bobkový list, celý pepř, nahrubo nakrájenou cibuli a muškátový květ. Vše mírně zahříváme. Těsně před varem mléko odstavíme a přikryté necháme odstát...
víceVývar zeleninový
V hrnci na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a pórek zhruba 5 minut. Přidáme nadrobno nakrájený řapíkatý celer, mrkev, fenykl a rajčata a přikryté dusíme 10 minut. Poté podlijeme...
víceVývar hovězí
Do hrnce dáme hovězí kosti a výřez, zalijeme vodou a na mírném ohni přivedeme k varu. Na povrchu se může tvořit pěna, kterou průběžně odstraňujeme. Rozpůlíme cibule a do každé poloviny...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele