- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Polévka hrachová s rýží
Nakrájenou cibuli a zeleninu podusíme na části másla, zalijeme do roviny vodou a dusíme. Jakmile bude zelenina měkká, rozmixujeme ji. Ze zbylého másla a mouky si uděláme tmavší jíšku,...
vícePolévka hrachová s nudlemi
Nakrájenou cibuli a zeleninu podusíme na části másla, zalijeme do roviny vodou a dusíme. Jakmile bude zelenina měkká, rozmixujeme ji. Ze zbylého másla a mouky si uděláme tmavší jíšku,...
vícePolévka z čerstvého zelí s bramborami
Omyté a očištěné zelí si nakrájíme na úzké proužky, vložíme do kastrolu s osolenou vodou, přidáme máslo a povaříme do měkka. Jakmile je zelí měkké, přilijeme mléko se zakvedlanou moukou a...
vícePolévka z rajčat zahuštěná
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přisypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku, kterou pak zalijeme vývarem ze zeleniny. Přidáme nahrubo nastrouhaný celer, očištěná a...
vícePolévka chlebová s rajčaty
Tvrdý chléb nakrájíme a osmažíme na másle. Přidáme nahrubo nastrouhaný celer, rajčata nakrájená nadrobno, osolíme a necháme povařit cca 15 min. Polévku poté prolisujeme a prolisovanou krátce...
vícePolévka z rajčatové šťávy
Podusíme si na másle kořenovou zeleninu nastrouhanou na hrubším struhadle. Přidáme opranou spařenou rýži, dolijeme do roviny vodou, osolíme a dusíme do té doby, než rýže změkne. Poté...
vícePolévka z rajčat a ovesných vloček
Na másle si podusíme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu s nakrájenou cibulí. Přidáme oloupaná a rozkrájená rajčata, vše osolíme a zalijeme vývarem nebo vodou. Přisypeme vločky a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele